fbpx

Общо застраховане

Застрахователен брокер “МС и Х” ЕООД е на ваше разположение, за да ви предложи цялостна и прозрачна информация, съобразена с вашите лични нужди и очаквания. Разбираме, че всяка застраховка е уникална, и затова предлагаме индивидуален подход към всеки клиент.

Специалистите ни ще ви помогнат да разберете и да изберете най-добрите и най-подходящите за вас продукти от водещите застрахователни компании в областта на общото застраховане. Предлагаме ви следните продукти:

Имуществено застраховане

  • Недвижимо имущество: Предлагаме застраховка на вашата къща, апартамент или друго недвижимо имущество, за да ви осигурим спокойствие при непредвидени ситуации като пожар, наводнение, кражба и други.
  • Автомобили: Застраховката на автомобила ви е изключително важна. Тя може да покрие щети от КАСКО или Гражданска Отговорност, както и различни видове помощ на пътя.
  • Друго имущество: За всички други видове имущество, които искате да защитите – ние имаме решение. Нека да обсъдим вашите нужди и да намерим най-добрата застраховка за вас.

Отговорности

  • Гражданска отговорност за притежателите на МПС: Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете най-добрата ГО за вашия автомобил.
  • Други задължителни и доброволни отговорности: Независимо дали имате нужда от застраховка на професионална отговорност, защита на отговорност към трети страни или други видове застраховки на отговорност, нашият екип ще ви предложи най-доброто решение.

Злополука и помощ при пътуване

  • Застраховка “Злополука”: Защитете себе си и близките си от непредвидени ситуации. Предлагаме разнообразни опции за застраховка при злополука, които ви осигуряват защита и сигурност.
  • Медицинска застраховка при пътуване в чужбина “Помощ при пътуване”: Пътувайте безпроблемно с нашите застраховки за пътуване. Ние предлагаме комплексни покрития, които ви предпазват от рискове, свързани с пътуванията.

“МС и Х” – съкращение от “Мислим за вашето Спокойствие и Хармония”, е създадена с мисия да ви помогне да направите най-добрите и информирани решения за вашата застраховка. Свържете се с нас днес, за да разберете как можем да ви помогнем.

За повече информация за типовете застраховки, които предлагаме, можете да се запознаете с приложение №1 (КЛАСОВЕ ЗАСТРАХОВКИ) на Кодекса за застраховане.