fbpx

Честит Имен Ден на Димитър, Димитрина, Димо, Димана, Димка и производни. Честит ден на Строителя!

Светъл и радостен имен ден, Димитър и всички с имена, свързани с Свети Димитър! 🎉🎂

Свети Димитър

Свети Димитър бил млад мъж, който се борил за своята християнска вяра, дори във времена на преследвания и гонения. Той не се отказал от убежденията си, дори когато бил изправен пред най-тежки изпитания. Този невероятен светец се превърна в символ на сила, надежда и верност. Именно затова, на Свети Димитър се молим и го празнуваме, защото той ни напомня за важността на вярата и стойностите, които ни водят през живота. В този специален ден, нека припомним историята и примера на Свети Димитър и нека го почитаме не само като защитник, но и като учител за духовност и сила.

Около Димитровден завършвали и строежите на нови къщи. По традиция стопаните дарявали зидарите, а баш-майсторът казвал дюлгерски благослов за здраве и берекет в новия дом. Обичаят изисквал, стопаните на новата къща да заколят бял овен и да поканят цялото село за освещаването на дома. По тази причина на този ден празнуват и строителите.

В България този ден е обявен и за ден на строителя през 1996. Празникът на строителя честват архитекти, проектанти, строителни инженери и всички, работещи в сферата на строителството.

В деня на Свети Димитър, уважавайки труда на строителите, искаме да ви поздравим и да ви подарим нещо, което ще ви предостави спокойствие и сигурност за бъдещето. От 26.10.2023 до 3.11.2023 г., всички наши ценни клиенти имат възможност да се възползват от промоционална 7% отстъпка при покупка на застраховка за дома си. Тази специална промоция е нашия начин да ви благодарим за вашето доверие и подкрепа.

За нашите именници, които честват имен ден на Свети Димитър, подаряваме още по-голяма отстъпка от 14%! Това е наш специален подарък към всички, чиито имена са свързани с този чудесен празник.

Честит празник и успешно строене на вашето бъдеще от екипа на “МС и Х”! 🤝🏠🔨

Този ден е свързан с историята на Свети Димитър, който като покровител на Солун и защитаваше християните, своите съграждани. Нека и вие защитите своя дом и имущество, като се възползвате от нашите изключителни отстъпки. Честит празник и успешно строене на вашето бъдеще от екипа на “МС и Х”! 🤝🏠🔨

Свържете се с нас чрез формуляра по-долу за да ви помогнем да изберете най-подходящия за вас план.

    You may also like these