fbpx

Честита Баба Марта!

Мартеница и кокичета

Баба Марта – Символ на пролетта и новото начало с “Мисли за Спокойствие и Хармония”

С настъпването на март, ние в МС и Х (“Мисли за Спокойствие и Хармония” ) се присъединяваме към традиционното празнуване на Баба Марта, изпълнено с топли пожелания за здраве, благополучие и успех. Този древен български обичай не само носи радост и цветове в ежедневието ни, но и символизира началото на пролетта и новия живот.

Празникът на Баба Марта е особено значим за нас, тъй като отразява нашите ценности – защита, грижа и стремеж към хармония. В този дух, искаме да изразим нашата благодарност към всички настоящи клиенти за доверието, което ни оказвате, и да поканим нови приятели да се присъединят към нашето общество, обединено от стремежа към спокойствие и защита.

Във времена на промяна, е важно да се чувстваме сигурни и защитени. Ние в МС и Х сме тук, за да ви предложим персонализирани застрахователни решения, които отговарят на вашите нужди и очаквания. Нека заедно посрещнем пролетта с увереност и оптимизъм, знаейки, че сме взели правилните стъпки за защита на това, което ценим най-много.

Честита Баба Марта! Нека мартениците, които обменяме, носят здраве, късмет и благоденствие на всеки от вас и вашите семейства.

По този повод Ви подготвихме и специална оферта:

До 10% отстъпка за застраховки, сключени през март.

За да се възползвате от отстъпката, просто се свържете с нас на през messenger или пишете на misho at msh.bg . Остъпката с максимален размер е за доброволни имуществени застраховки (например застраховка на апартамент или каско на автомобил)! Получава се в рамките на месец след заплащане и влизане на застраховката в сила.

Мартеница и кокичета
Мартеница

С уважение,
Михаил Даскалов, управител МС и Х

You may also like these